ژل موقت چیست؟ عوارض، هزینه
ژل موقت چیست؟
پوست یکی از ارکان اصلی زیبایی در هر فرد می باشد که با پا به سن گذاشتن دچار مشکلاتی مثل چین و چروک می شود.
پر کننده ها یا حجم دهنده های پوستی ساختاری مشابه با ژل دارند که جوان سازی پوست را انجام می دهند. در واقع از ژل برای فیلر های پوستی و حجمی که از دست دادهاند و همچنین رفع چین و چروک ها استفاده می شود.
ژل ها دارای موادی مثل کلاژن، اسید هیالورونیک و هیدروکسی آپاتیت هستند که جهت حذف چین و چروک و یا کاهش آن و همچنین برجسته کردن برخی از اعضای صورت به زیر بافت تزریق می شود.
در نظر داشته باشید که تزریق ژل میتواند به صورت موقت و یا دائمی صورت گیرد که تزریق موقت آن استفاده بیشتری در بین مردم دارد. میزان ماندگاری ژل موقت بین شش ماه تا یکسال است. البته روشها و مراقبتهایی نیز وجود دارد تا میزان ماندگاری آن را افزایش و به ۱۸ ماه برساند.
راه های جایگزین
با توجه به اینکه تزریق ژل موقت یکی از پرکاربردترین عمل ها در بین عموم میباشد و سالانه یک میلیون نفر از آن جهت جوانسازی پوست و یا حجم دادن صورت استفاده می کنند اما ممکن است افرادی نیز وجود داشته باشند که روش های دیگری را به تزریق ژل موقت ترجیح دهند.
یا حتی پزشک به دلایل مختلفی تشخیص دهد که فرد نباید از تزریق ژل استفاده کند.
از روش های جایگزین می توان به تزریق چربی و همچنین تزریق بوتاکس اشاره کرد.
با عمل جراحی نیز می توان از پروتز استفاده کرد. در واقع چربی مورد استفاده در عمل زیبایی تزریق چربی، از قسمت هایی از بدن که دارای چربی اضافه هستند مثل اطراف پهلو ها، شکم و… برداشته می شود.
همچنین بوتاکس به دلیل داشتن هزینه و دوره نقاهت کمتر مورد استقبال قرار گرفته است. که در نتیجه این مزایا استفاده از عمل های جراحی پروتز کم رنگ تر شده است.
عوارض بعد از تزریق ژل موقت
از عوارض و مشکلات عمده تزریق ژل می توان به این مورد اشاره کرد که اگر تزریق به وسیله پزشکی ناآگاه و غیر متخصص انجام گیرد مشکلات بسیاری از جمله موارد زیر را به وجود خواهد آورد.
یکی از عوامل مهم در ایجاد عوارض بعد از تزریق استفاده از مواد به کار رفته و همچنین میزان ماندگاری آن است چرا که بعضی از ژل ها از منابع حیوانی به دست آمده که لازم است در آزمایشگاه و توسط متخصصین حاذق روی انسان تست شوند سپس در بازار عرضه شوند.
استفاده از این گونه ژل های غیراستاندارد ممکن است در مواردی عفونت های شدیدی را به همراه داشته باشد و با مرور زمان و حرکت پوست این مواد ممکن است به شکل یک توده در آینده که در هر صورت نیاز به تخلیه و جراحی مجدد می باشد.
عوارض دیگر
- خونریزی
- تورم
- کبودی
- عدم تقارن
- ناهماهنگی در محل تزریق
بنابراین اگر قصد تزریق ژل موقت را داشته اید بهتر است از افراد متخصص و همچنین بهترین مارک ژل برای تزریق صورت که همان ژل رستیلن می باشد استفاده کنید که مزیت و ماندگاری متفاوتی دارند و از مواد غیر حیوانی در آن استفاده شده است. همچنین یکی دیگر از بهترین برند و مارک های ژل موقت، ژل ژوویدرم می باشد که قابلیت جوانسازی پوست منحصر به فردی داشته است.
نکات تزریق ژل موقت
از مراقبت ها و اقدامات قبل از تزریق ژل موقت در میان گذاشتن حساسیت و یا بیماری پوستی و سایر بیماریهای دیگر با پزشک معالج خود است. همچنین استفاده از قرص هایی که باعث رقیق شدن خون می شوند مثل آسپرین، مسکن ها، ایبوبروفن و… نیز باعث ایجاد کبودی هایی در محل تزریق خواهند شد.
علت پوسته شدن و خشک شدن لب ها بعد از تزریق ژل
قبل از تزریق ژل باید محلی که قرار است تحت درمان قرار گیرد کاملاً تمیز شده تا بی حسی موضعی در آن اثر کند همچنین می توانید با مشورت پزشک از استامینوفن استفاده کنید تا درد تان تسکین یابد. مدت زمان بهبودی تزریق بسیار کوتاه بوده و وابسته به دوز و محل تزریق میتوانیم بعد از اتمام اثر آن را مشاهده کنید البته اگر قرمزی، حساسیت به لمس و خارش زیاد باشد چند روز بعد برطرف شده و نتیجه را مشاهده خواهید کرد.
هزینه ها
یکی از سوال های متداولی که مراجعین تزریق ژل موقت دارند مربوط به هزینهها میباشد که با توجه به مواردی مشخص میشود و قیمتی برای آن تعیین نشده است. از جمله این موارد ماندگاری ژل تزریق شده می باشد که طبعاً اگر ژل با ماندگاری بیشتری باشد هزینه بیشتری نیز دارد. همچنین محل و دستمزد پزشک نیز در تعیین هزینه تاثیر گذار است.